3r Festival Infantil d’Esbarts

Esbart Dansaire Sant Joan DespíLes seccions infantil i juvenil de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí han realitzat aquest matí una magnífica actuació a la tercera edició del Festival Infantil d’Esbarts. Enguany, els convidats al festival han estat els grup infantil de l’Esbart de Cornellà.

La plaça de l’Ermita s’ha omplert de públic per veure el nostre planter de dansaires. Algunes de les danses que s’han pogut veure aquest matí han estat el ball d’Isona-Salàs, l’Hereu Riera, el ball de rentadores, el Rotlletó, el ball de la civada i la dansa de Joan del Riu.

Molt aviat, fotos de l’actuació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Events i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s