Diada d’Entitats al ritme de Vuit

Diada Entitats

Aquest ha estat un gran cap de setmana per a l’Esbart. Un generós nombre d’amics i amigues, i representants de totes les entitats de Sant Joan Despí han participat en l’enregistrament del lipdub del 70è aniversari. Aquesta activitat s’ha dut a terme a la Rambla Jujol i la Plaça Sol Solet en el marc de la Diada d’Entitats de la ciutat.

Diada Entitats

Al compàs de la cançó “Un camí per tornar” del grup català Vuit, els santjoanencs i santjoanenques han ballat una coreografia dirigida per les dansaires del Cos de Dansa Claudia Bastida i Maria Garcia.
Aquest ha estat un gran cap de setmana per a l’Esbart. Un generós nombre d’amics i amigues, i representants de totes les entitats de Sant Joan Despí han participat en l’enregistrament del lipdub del 70è aniversari. Aquesta activitat s’ha dut a terme a la Rambla Jujol i la Plaça Sol Solet en el marc de la Diada d’Entitats de la ciutat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Events i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s