Més “Vinum”

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Tal com ens heu demanat, aquí teniu unes quantes imatges més de l’espectacle “Vinum”, un recull de danses sobre el món del vi i la festa de la verema que hem estrenat aquest mes de maig al Festival de Primavera.

Com molts sabeu, Sant Joan Despí era al segle XVIII una petita vila amb unes quantes masies, envoltada de camps, arbres fruiters i també vinyes. I l’Esbart Dansaire ha volgut rememorar aquells temps amb aquest espectacle.

Esbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan DespíEsbart Dansaire de Sant Joan Despí

Aquesta entrada ha esta publicada en Festivals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s