Vine a la Diada d’Entitats 2015!

Aquest cap de setmana no us perdeu la Diada d’Entitats de Sant Joan Despí! L’Esbart Dansaire hi serà, juntament amb moltes entitats de la ciutat.

Si esteu pensant a apuntar els vostres fills i filles a ballar, si havies ballat fa molts anys i vols tornar als assaigs o si ens vols conèixer, ens trobareu a l’estand de l’Esbart Dansaire per informar-vos del nou curs i de tots els projectes de l’entitat.

A més, diumenge a les 11 del matí el grup de juvenils i el Cos de Dansa ballaran a l’escenari de la Plaça Sol Solet, en el marc de la Diada, per mostrar-vos algunes de les danses incloses en l’espectacle “Vinum” que vam estrenar al mes de maig.

Precisament fa dos anys, la Diada d’Entitats va ser la nostra oportunitat de celebrar el nostre 70è aniversari amb tota la ciutadania. Ens agradarà reviure amb cadascun de vosaltres aquell record i molts d’altres!

Ens veiem a la Rambla Jujol!

Aquesta entrada ha esta publicada en Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s