Sopar de Nadal 2015

[:ca]Cos de Dansa

El Nadal és sempre una bona excusa per trobar-nos i per celebrar un gran sopar amb dansaires, famílies i socis. A més, l’Esbart aprofita aquestes dates per a reconèixer les persones que fan tasques dins de l’entitat. Aquí teniu unes quantes imatges.

Equip professors

Veterans

Junta[:es]El Nadal és sempre una bona excusa per trobar-nos i per celebrar un gran sopar amb dansaires, famílies i socis. A més, l’Esbart aprofita aquestes dates per a reconèixer les persones que fan tasques dins de l’entitat. Aquí teniu unes quantes imatges.
[:en]El Nadal és sempre una bona excusa per trobar-nos i per celebrar un gran sopar amb dansaires, famílies i socis. A més, l’Esbart aprofita aquestes dates per a reconèixer les persones que fan tasques dins de l’entitat. Aquí teniu unes quantes imatges.
[:]

Aquesta entrada ha esta publicada en Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s