Curs d’Edudansa

IMG_5943

Aquest de març hem tingut el gust de conèixer a un grup extraordinari de mestres de Sant Joan Despí i de Cornellà de Llobregat que amb molt d’esforç i dedicació fan el projecte Edudansa. Un total de 25 professionals de l’educació als qui hem tingut l’oportunitat d’ensenyar unes quantes danses tradicionals catalanes perquè les comparteixin amb els seus alumnes de segon i tercer de primària.

La nostra professora dels grups d’infantils i juvenils Maria García ha fet una selecció de 5 danses que, per la seva representativitat i senzillesa, podran gaudir els infants d’aquestes edats. Es tracta del Ball de Pedretes de Mataró, el Ball de l’Indiot del Pallars, el ball de creació santjoanenca La Gresca, el Ball de la Civada i el Ball del Patatuf.

Els mestres tenen tot el mes de maig per a ensenyar alguna d’aquestes danses als seus alumnes i, com a colofó de l’activitat, es farà una mostra al carrer per a totes les famílies el divendres 13 de maig a les 15:30h al davant de l’Àrea de Serveis a la Persona de Sant Joan Despí.

Aquesta entrada ha esta publicada en Cursos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.