8è Festival Infantil d’Esbarts

L’escenari del teatre Mercè Rodoreda es va omplir diumenge amb una vuitantena de petits dansaires vinguts de Granollers, Lleida, L’Hospitalet i Sant Joan Despí. Les quasi tres-centes persones que van omplir el teatre van gaudir de les danses interpretades pels menuts.

Volem agrair l’esforç fet pels mestres i responsables de l’Esbart Dansaire de Granollers, l’Esbart Arrels de Lleida i l’Esbart Dansaires de L’Hospitalet per participar en aquesta magnífica ballada, que compta amb el suport de la Roda d’Esbarts Catalonia i de l’Ajuntament de Sant Joan Despí. També agrair a totes les persones de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí que han fet possible aquest espectacle i a totes les famílies que han volgut acompanyar-nos!

La nostra propera cita amb la Roda d’Esbarts Catalonia serà el 5 de març a Barcelona, i la següent a Lleida el 14 de maig per la seva Festa Major.

Roda Esbarts SJD 2016-04

Aquesta entrada s'ha publicat en Ballades, Roda Catalonia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.