Concurs per renovar el logotip de l’Esbart

Logo Esbart Color

L’Esbart ha posat en marxa un concurs de disseny per decidir quina serà la seva nova imatge a partir del 2018. Coincidint amb la celebració dels 75 anys, l’entitat vol renovar el seu logotip. Teniu temps per a participar fins al 15 d’octubre de 2017.

A la web trobareu moltes imatges que us poden servir d’inspiració i coneixereu millor la nostra entitat per dins, a l’hora de fer la proposta. Aquest és el nostre estendard de 1988 i la imatge que vàrem utilitzar per al 70è aniversari l’any 2013.

BASES CONCURS LOGOTIP ESBART DANSAIRE

Amb motiu del 75è aniversari de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, que celebrarem al llarg de l’any 2018, hem decidit organitzar un concurs per modificar la imatge principal de l’entitat, el logotip, per poder-lo utilitzar en el marxandatge dels 75 anys.

 1. Objectiu: dissenyar un nou logo de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, que serà la nova imatge de l’entitat amb motiu de l’inici de les celebracions del 75è aniversari.
 2. Tipus de concurs: El concurs es desenvoluparà en una única fase a la qual, el Jurat determinarà el logotip guanyador.
 3. Requisits o aspectes valorables: El disseny ha de ser original i inèdit, encara que es pot prendre com a base el logotip actual. Els concursants assumeixen la responsabilitat del fet que no existeixen drets de tercers sobre les obres presentades i davant de tota reclamació de drets d’autor.
 4. Participants: Podran participar totes les persones que ho desitgin a excepció dels membres del Jurat. Cal participar amb pseudònim.
 5. Documentació: S’enviarà per correu electrònic a l’adreça mail info@esbartdansaire.cat amb l’assumpte “Concurs logo Esbart Dansaire de Sant Joan Despí” i amb els següents continguts:
  1. Donat que el logo serà utilitzat en múltiples suports de difusió, s’utilitzaran formats vectorials com SVG, AI o EPS. L’arxiu ha d’anar identificat amb el nom LOGO + PSEUDÒNIM del participant.
  2. Donat que prepararem una exposició amb tots els participants, necessitem un arxiu JPG preparat per imprimir en mida DINA4 amb el logotip gran centrat en color amb les següents mides 25×11.5 cm. El nom de l’arxiu ha de ser: A4 COLOR + PSEUDÒNIM
  3. Un altre arxiu JPG preparat per imprimir en mida DIN A4 amb el logotip centrat en blanc i negre en mida 25×11,5 cm A4 B/N + PSEUDÒNIM
  4. Un arxiu WORD amb el nom DADES + PSEUDÒNIM que contingui les següents dades: nom, cognoms, e-mail i el telèfon de l’autor.
 6. Terminis: El període de presentació de les propostes serà obert fins al 15 d’octubre.
 7. Exposició: Els treballs presentats s’imprimiran i s’exposaran a l’estand de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí a la Diada d’entitats els dies 21 i 22 d’octubre. S’obrirà una urna de vot popular on els assistents a la fira podran votar el seu treball preferit. Entre les persones participants es sortejarà un lot de productes (pendent d’especificar)
 8. Jurat: El jurat encarregat de valorar les propostes estarà format per:
  • Àlex Medrano, tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Sant Joan Despí
  • Raquel Margalef, Presidenta de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí
  • Montse Martín, secretària de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí
  • Josep Maria Pascual, tresorer de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí
  • Víctor García, vocal de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí
  • Mati Balsera, de l’Associació Trimatge
 1. Acord del jurat: El període de deliberació del Jurat serà de l’23 al 31 d’octubre. Si no s’arriba a un acord entre els membres del Jurat, el concurs es declararà desert.
 2. Resolució del jurat: es farà pública a partir de l’1 de novembre a través de la pàgina web de l’Esbart i personalment al guanyador/a.
 3. Premi: S’estableix un premi únic de 250€, que serà lliurat el dia de la presentació oficial dels actes commemoratius del 75è aniversari (pendent de concretar).
 4. Propietat Intel·lectual: El logotip premiat quedarà en propietat exclusiva i permanent de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, que tindrà completa llibertat per utilitzar-lo total o parcialment tant per la seva reproducció, elaboració de marxandatge, cartells o qualsevol altre material gràfic; o bé per modificar-ho en el moment i la forma en què ho consideri necessari.
 5. Publicació: La documentació relativa al treball premiat quedarà a poder de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, que podrà fer lliure ús de la mateixa reservant-se el dret de publicació i difusió dels treballs presentats. La documentació presentada no es retornarà.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 75è Aniversari, Concurs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Concurs per renovar el logotip de l’Esbart

 1. Retroenllaç: L'Esbart Dansaire de Sant Joan Despí posa en marxa un concurs per renovar el seu logotip - Cultura tradicional catalana - Punt Pla

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s