41è Festival de Primavera

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Per fi tenim les fotografies del 41è festival de primavera!

Enguany estem orgullosos de dir que fem 75 anys! En conseqüència el nostre festival ha estat d’allò més complert. Hem ballat danses tradicionals, molt presents a la història de Sant Joan, també algunes noves que no s’havien fet mai i, d’altres que s’han creat expressament per commemorar aquest aniversari. Hem fet un viatge des del passat cap al futur de la cultura popular del poble i de l’esbart amb aquesta mostra de balls que els nostres mestres, col·laboradors i dansaires han preparat al llarg de tot l’any.

Al Teatre Mercè Rodoreda hem vist ballar als més de 50 dansaires entre infantils petits, infantils grans, juvenils, veterans i Cos de Dansa. Tots ells han treballat de valent amb un únic objectiu: gaudir d’alt de l’escenari i emocionar al públic.

Volem agrair a totes aquelles persones que creuen en l’entitat, i per això, han participat d’alguna manera o altra (l’equip de vestuari, a la junta directiva, a tots els nostres col·laboradors, als anunciants i a l’Ajuntament).

Totes aquestes persones, i també, com no, el nostre estimat públic ha posat un granet de sorra per a fer que aquest Festival de Primavera sigui molt especial. Moltes gràcies!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 75è Aniversari, Ballades, Events, Festivals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s