Festival de Tardor en motiu del 75è Aniversari

img-20181118-wa0022

L’Esbart Dansaire ha celebrat els 75 anys amb un espectacular Festival de Tardor amb més de 65 dansaires a dalt de l’escenari entre infantils, juvenils, i una pila de dansaires i exdansaires de totes les edats. Hem pogut tornar a viure la història de l’Esbart gràcies a aquest Festival. 

El teatre Mercè Rodoreda s’ha omplert de cultura popular i de molta història aquest passat 17 de Novembre. Enguany hem fet 75 anys i ho hem celebrat de mil formes diferents: hem ballat al carrer, hem fet exposicions, hem passejat en cavall i qui sap què més al llarg de tot un any ple d’aventures. I evidentment, hem fet un Festival!

Aquest espectacle ha estat un recorregut al llarg de la nostra història. Hem gaudit dels nostres balls més celebrats; de multitud de dansaires, alguns dels quals es creien retirats; de la riquesa de la cultura dels Esbarts i també de la germanor i calidesa del nostre món propi. 

Cal mencionar sobretot, als nostres dansaires entre infantils, juvenils, Cos de Dansa, Veterans i tots els ex dansaires. Tots ells han pujat a l’escenari en grups variats, barreges de generacions, tots units amb un únic objectiu: gaudir dalt de l’escenari i emocionar al públic.

També hem de mencionar a totes aquelles persones que treballen de valent rere bambolines: l’equip de vestuari, la junta directiva i les famílies. També agrair al públic i a tots aquells que creuen en l’entitat, i per això, participen d’alguna manera o altra. Gràcies a tots els nostres col·laboradors, als que heu celebrat amb nosaltres aquest any i, evidentment,  a l’Ajuntament, que segueix recolzant la nostra feina.

Esperem que gaudíssiu de l’espectacle! Moltes gràcies!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

vid-20181118-wa0020-animation

Aquesta entrada ha esta publicada en 75è Aniversari, Ballades, Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s