Apunteu-vos a la Calçotada de l’Esbart!


L’Esbart Dansaire està preparant una nova calçotada popular, enguany amb l’al·licient addicional de tenir una ballada infantil i juvenil . Serà el proper diumenge 3 de març al Pavelló del Mig de Sant Joan Despí

Al migdia tindrà lloc la quarta edició del Festival Infantil d’Esbarts amb la participació l’Esbart Dansaire Castell de Tona, l’Esbart Gaudí i l’Esbart Dansaire Vicentí. Enguany aquest festival s’emmarca dins de les activitats de la Roda d’Esbarts Cefalònia.

A les dues del migdia, començarà la calçotada. Enguany mantenim els preus de l’any passat, és a dir, el preu per a socis és de 18 euros i els nens de menys de 12 anys hauran de pagar 5 euros. Les persones que no siguin sòcies de l’entitat també es poden apuntar a la calçotada per un preu de 20 euros.

Per apuntar-se a la calçotada només cal apropar-se al local de l’Esbart (Carrer del Mig, 36) els dimecres a la tarda i a la nit. També podeu demanar informació a través del mail info@esbartdansaire.cat. La data límit per apuntar-vos és el 27 de febrer.

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Comenteu-ho a la família i amics!!! quants més siguem millor!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s