4rt Festival Infantil d’Esbarts

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Els grups infantil i juvenil de l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, conjuntament amb tres esbarts més, actuaran el proper diumenge 3 de març a les 12:30h al Pavelló del Mig dins la quarta edició del Festival Infantil d’Esbarts que organitza l’entitat.

Les altres entitats convidades són les seccions infantils de l’Esbart Dansaire Castell de Tona, l’Esbart Gaudí i l’Esbart Dansaire Vicentí. Aquesta ballada s’emmarca també dins de la Roda d’Esbarts Catalònia.

El quart Festival Infantil d’Esbarts es celebra conjuntament amb la Calçotada Popular de l’Esbart i en el mateix recinte. L’entrada a l’actuació és gratuïta i les persones que es vulguin quedar a dinar calçots ho poden fer reservant el seu tiquet abans del dimecres 27 de febrer a la seu de l’entitat (carrer del Mig, 36) o bé a través de l’email info@esbartdansaire.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s