Roda d’Esbarts a Gràcia

Esbart Dansaire Sant Joan Despí
L’Esbart Dansaire ha actuat aquest diumenge al barri de Gràcia de Barcelona. La pluja va impedir que la ballada es realitzés a la Plaça del Sol, però l’Esbart Lluís Millet ens va acollir a la seva seu al Centre de Cultura Popular La Violeta.

La ballada dels grups infantil i juvenil s’emmarca a la Roda d’Esbarts Catalònia. A més, dels nens i nenes santjoanencs, també han actuat l’Esbart Lluís Millet de Gràcia, l’Esbart l’Espiga d’Or de Barcelona i l’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes.

Els postres infantils i juvenils han ballat les Rentadores, el Ball de l’Ós i el Ball de Cintes.

La propera actuació de l’entitat és el Festival de Primavera al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí, on actuaran totes les seccions de l’Esbart. La ballada tindrà lloc el diumenge 26 de maig a les 6 de la tarda.

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Aquesta entrada s'ha publicat en Events i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s