36è Festival de Primavera

CARTELL FESTIVAL PRIMAVERA 2013

Una cinquantena de dansaires de totes les edats han participat aquest diumenge en el trenta-sisè Festival de Primavera de l’Esbart Dansaire que s’ha realitzat al teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí.

A través d’una quinzena de danses, l’Esbart ha recorregut la geografia catalana a través del seu folklore destacant com a novetat la Glossa del Ball de Cascavells, tradicional del Bages i el Solsonès. L’Esbart també ha volgut recuperar en aquesta ballada un fragment de les Gitanes de Rubí, un ball festiu i emblemàtic per celebrar els 70 anys de l’entitat.

Des de l’Esbart volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquest Festival de Primavera. En primer lloc, als dansaires i professors dels grups infantil, juvenil i del Cos de Dansa. També la feina feta per l’equip de vestuari i la junta directiva.

Finalment, també agrair el suport de l’Ajuntament i de tots els establiments, empreses i comerços col·laboradors.

Esbart Dansaire Sant Joan Despí
Esbart Dansaire Sant Joan Despí

Aquesta entrada ha esta publicada en Events. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s