5è Festival Infantil d’Esbarts

Nens i nenes de Blanes, Igualada, Barcelona i Sant Joan Despí s’han reunit aquest diumenge al Pavelló del Mig per a la cinquena edició del Festival Infantil d’Esbarts. Es tracta d’una ballada inclosa dins la Roda d’Esbarts Catalonia.

Esbart Dansaire Sant Joan Despí

El grup Bitrac Dansa Igualada ens ha ensenyat un ball de bastons “El Virolet” de Barcelona, el “Ball de Cascavells” de Cardona, la “Polca de Gitanes” de Santa Maria de Palau Tordera i “L’Hereu Riera”. L’Esbart Lluís Millet de Barcelona ens ha ballat el “Ball de Cascavells” de Cardona, “L’Oferta” de Mallorca, “Picar i dansar”, i el “Copeo” de Mallorca. L’Esbart Joaquim Ruyra de Blanes ens ha mostrat el ball “Calço”, “La Polca Piqué”, “La Polca del Ball de Gitanes” de Rubí i la “Glossa del Ball de Cercolets”. I les seccions infantil i juvenil del nostre esbart ha interpretat “La Muntanyenca”, “El Ball de l’Ós”, “Carnestoltes” i el ball dels “Espantalls”.

Des de l’Esbart felicitem a tots els petits dansaires! Hem estat molt contents de la vostra visita!

Aquesta entrada s'ha publicat en Events, Roda Catalonia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s